marți, 10 august 2010

Şi nu`mi pare rău pentru nimic.


Nu`mi pare rău pentru că am pierdut timpul cu oameni care nu meritau, nu merită şi nici nu vor merita vreodată.Nu`mi pare rău pentru fiecare carte sau revistă proastă citită, pentru fiecare film jalnic urmărit sau pentru vreo melodie patetică pe care am ascultat`o.Nu`mi pare rău pentru orele(sau mai bine zis zilele ) petrecute pe drum.Nu`mi pare rău pentru niciun loc nou pe care l`am văzut şi cu atât mai puţin pentru niciun om nou pe care l`am cunoscut.Nu`mi pare rău de orele pierdute stând şi visând la nimicuri şi la …nimicuri.Nu`mi pare rău pentru nici o nebunie pe care am făcut`o sau mult mai des pentru abţinerea de a face una.

Nu`mi pare rău, şi asta pentru că din fiecare am avut câte ceva de invăţat.Nu ştiu cu exactitate ce, dar fiecare lucru mărunt, mai bun sau mai rău, m`a influenţat,m`a învăţat să disting binele de rău şi m`a făcut să devin ceea ce sunt acum.Ar putea fi considerat narcisism, dar având în vedere că nu cunosc o “eu” mai bună mă rezum la a mă mulţumi cu ceea ce sunt.Şi de accea nu`mi pare rău pentru nimic, sau aproape nimic..

3 comentarii:

  1. bine zis.
    p.s. chiar n-ar trebui sa te mai abtii atat de la nebunii :*

    RăspundețiȘtergere
  2. hey roxana!!!!:*** am venit cateva zile in cluj si intrand pe blog am dat de tine... chiar urmaream sa vad daca intri pe mess, dar vad da nu. banuiesc ca esti plecata din BV.
    auzi, nu vii la festivalul folk? 3-5 sept. la noi in retezat(am mai multe detalii pe blog) daca iti aduni trupa, da-mi un sms ca semnal nu am si te sun eu cand sunt la semnal
    toate bune brasoveanca mea!!!!!:*** vacanta frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. buna buna buna buna buna roxaaannnaa!!!! de ce pareai asa cuminte? obrznicatura care esti! =))

    RăspundețiȘtergere